Tuesday, October 6, 2009

I'm Back hihi...

Salam semua... maaf la yerr semua yang bertandang ke sini x der jamu apa2... si HaSue sampai minta air mineral ja....hi..hi... sebenarnya x ke mana2 pun... ada..... ada jugak jengah blog kengkawan tapi sonyap ajerr..... dah masuk keja sibuk ckit dalam migu lepas dengan aktiviti kat CMM room plus plak aktiviti mengambil gambo dihentikan buat sementara dek kerana kesibukan beraya.... paham2 sendiri la yerr.....

Nak menghidupkan kembali mood untuk aktiviti snap gambo memakan masa hampir seminggu la juga.... ish2...

Gambo raya permintaan Lyana...x dapat la saya loadkan di sini... maaf yerr mungkin di lain masa he..he.. tp dapat sy katakan tema kami tahun nihh mmg la coklat juga... x sangka... ramai juga tahun nih yang memilih tema coklat....

Menu dinner semalam yang sempat dikongsi untuk hari ini.....ikan kembung goreng, sambal ikan, cencaluk yang saya cairkan dan tambah bawang, cabai melaka, tomato dan perahan limau nipis... kawannya.... toge dibasuh bersih plus kangkung celur....n finally kuinin tuang kicap........gaji bulan 9 belum dibayar ya... ini ja la yang disaji.... Seperti yang dijanjikan sebelum raya ari tu yang saya ingin meng"collage"kan gambo untuk entry pada blog.... dan inilah hasilnya... ni sy pakai Photoscape advice dari Miju. Echam soh saya try pakai Photoeditor tapi itu belum sempat saya download lagi... insyaallah next time ok. Gambo2 yang sebelum ni hanya diedit menggunakan ACDSee 7.0 sahaja... no collage ya... Ni pun belum habis explore that Photoscape.....amacam ok x?

3 comments:

mai said...

wah dah terer tuh! he he, post la gbr2 raya nanti ok...

Kamria said...

Tengok la cikgunya sapa... he..he..

blogresipi said...

Cencalok? best tue.. kalo i makan harus kembang sebesen idung neh. kihkihkih