Friday, May 22, 2009

Sepantas mana anda menaip?

Got this from fizanordin blog
Ini lah hasilnya setelah 2 kali mencuba....

30 perkataan

Speedtest

Let give a try?

3 comments:

miss GAZA said...

apa mksud dsebalik kamria?
:]

Kam said...

he he ...miss GAZA orang pertama yang tanya klakar la plak...kam nama panggilan kengkawan sejak sekolah lagi... ria tu .. happy... sy pakai "ria" dekat e-mail saya dari dulu sampai la skang nih.. tp ms first time wat blog nie x tau2 apa2 main tekan2 jer tiba dah wujud blog yg add dia kamria-kamria secara x sengaja dan terus ja la pakai sampai skang.... hik hik...boleh trima ka jawapan tuh... miss GAZA mcm bg idea kt saya untuk pakai nick ni dlam blog.. trima kasih... wallah...

miss GAZA said...

ohw
gitu ka..
memba2 panggil kam ek?
hmm
(agak2 apala fullnamenya ya?)
:p

apapun,
combination kam-ria tu best.
moga ria2 slalu ya kamm!
:]