Thursday, May 14, 2009

Dah 5 tahun aku jaga section ni tp x pernah aku jumpa vendor yang berlagak macam diorang nih...Apa bagus sangat ker korang tuh... Korang ada TS kami pun ada TS la... cuma yang kurangnya sebb company hampa ada banyak duit company kami ni semekin ...miskin la tuhh.. itu ja... tapi jangan ingat kami miskin kami boleh berkompromi dalam soal kualiti kerja... harap maaf jika itu yang hampa harapkan....

Sakit ja hati aku kalau ada problem melibatkan vendor ni. Cakap x serupa bikin... klu depan customer....lembut gigi dari lidah... soh settle menda simple pun berkurun nak siap... hampehh.... kerana depa nihhh.... membuatkan semua2 head of department kat sini dah mula BERASAP da...

1 comment:

Webmaster said...

Hahhaha... head of department yang berasap takpe tapi kalo head of section yang berasap yang bahaya. Terus tak mai keja.... Lagi haruuuu...